bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Incident Response Days 3.0 Aviation edition

IMG_5690
IMG_5707
IMG_5698
IMG_5687
291
IMG_5706

22-23 серпня 2024 року вчергове відбулися змагання Incident Response Days органзовані Національним координаційним центром кібербезпеки при Раді національної безпеки і оборони України за підтримки CRDF Global в Україні, U.S. Department of State та за сприяння Національного Авіаційного Університету. Технологічним партнерами виступили компанії Лабораторія комп’ютерної криміналістики Cyberlab та Cyber Unit Technologies.

Метою змагань Incident Response Days є підвищення кваліфікації спеціалістів та вдосконалення їх професійних навичок шляхом виконання завдань, наближених до реальних кіберінцидентів.

З вітальним словом до учасників заходу звернувся Валентин Кучерук директор CyberLab, та зазначив що постійне проведення таких заходів позитивно впливає на результативність роботи команд учасників в роботі з реальними кіберінцидентами. А також наголосив на тому, що сподівається на проведення наступних змагань IRD 4.0, 5.0 у майбутньому.

Два дні учасники працювали у командах, використовуючи та вдосконалюючи свої знання та уміння. Навчалися взаємодіяти в команді, застосовувати нові підходи та рішення, спрямовані на забезпечення ефективного реагування на кіберінциденти.

Вкотре для виконання завдань та працюючи за унікальним сценарієм під час INCIDENT RESPONSE DAYS 3.0 було використано український кіберполігон CyberRangeUA, розроблений компанією Cyber Unit Technologies.

INCIDENT RESPONSE DAYS став важливим заходом для спільноти, яка пов’язана з кібербезпекою в IT-індустрії. Оскільки завдяки проведенню таких змагань, команди спеціалістыв мають змогу покращити необхідні навички для швидкого та ефективного реагування на кіберінциденти.

Поділитися