bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Компанія DarkOwl випустила новий продукт

Screen Shot 2023-04-18 at 12.16.13 PM
vision_product_search_on_monitor-dc3f8cc6

CyberLab раді повідомити про те, що наш партнер – компанія DarkOwl випустила новий продукт DarkSonar API.

DarkSonar API – платформа, яка проводить оцінку та відстеження потенційних кібер-ризиків стосовно безпеки даних користувачів, зокрема даних, які розповсюджуються злочинцями через даркнет.

Зі зростанням кібер-заргоз, великою необхідністю кожної з організацій є розвіданалітика, що являє собою збір та збереження інформації щодо даних, які були втрачені чи до яких був здійснений несанкціонований доступ.

DarkSonar API створює рейтинг ризиків, який є унікальним для кожної компанії. Це кількісний показник ризику, який допомагає компаніям та організаціям відстежувати і потенційно прогнозувати кібератаки. Також у функціональні можливості API DarkSonar включено механізм самостійної оцінки ризиків, моніторингу брендів та управління ризиками постачальників.

Платформа DarkOwl API дозволяє збирати та зберігати дані в режимі реального часу, що значно розширює можливості пошуку ресурсів, які часто змінюють місцезнаходження та доступність, у безпечному режимі та безпечним і надійним способом, без необхідності доступу до самого ресурсу. Клієнти можуть використовувати ці дані як потужний інструмент для прийняття ефективних рішень.

Аналіз понад 250 компаній, які постраждали від кібератак, показав, що їхні показники ризиків у DarkSonar API за кілька місяців до атаки, були підвищеними в 75% випадках.

DarkSonar API складає рейтинг відносного ризику, який враховує масштаби та серйозність витоку облікових даних, надаючи користувачам сигнал, який слугує мірилом вразливості компанії. DarkSonar API допомогає користувачам оцінити рівень ризику як цілісну точку даних та  потенційно передбачити майбутню загрозу.

Таким чином, платформа DarkSonar API розширює можливості компаніям в управлінні ризиками інформаційної безпеки персоналу та клієнтів, суттєво зменшуючи на це витрати ресурсів та коштів. Дана платформа придатна для адаптації в діяльності як приватних компаніях так і в державних установах.

Детальніше з продуктом можна ознайомитися за посиланням : https://www.darkowl.com/

Share