bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

CyberLab взяли участь в III Всеукраїнському форумі судових експертів

IMG_3384
IMG_3390
IMG_3388
IMG_3391
9 червня 2023 року у м. Львові, Львівським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України та Науково-дослідним центром судових експертиз у сфері інформаційних технологій та інтелектуальної власності Міністерства юстиції України, було проведено III Всеукраїнський форум судових експертів «Судова експертиза в контексті відновлення України».
Метою цьогорічного форуму став аналіз перспектив розвитку та формування методологічних та теоретичних засад судово-експертної діяльності в контексті відновлення України.
Захід провели офлайн та у форматі відеоконференції, де представники судово-експертної діяльності, правоохоронної та судової системи, виконавчої влади, адвокатури, а також науковці та практикуючі спеціалісти з різних куточків України, змогли поділитися досвідом та обговорити низку питань, що стосуються стану та перспектив розвитку експертної діяльності в Україні.
З вітальним словом до учасників форуму звернувся виконавчий директор CyberLab Сергій Денисенко. У своїй промові він наголосив на проблемах методичного забезпечення, підготовки кадрів та звернув увагу на важливість підтримання зв’язків та співпрацю між експертними установами.
На панельній дискусії форуму відбувалося активне обговорення актуальних питань, які стосуються судово-експертної діяльності. Піднімалися питання щодо якості, достовірності та неупередженості висновку судової експертизи. Також піднімалося питання покращення співпраці між експертними установами різних відомств, експертами приватного сектору та правоохоронними органами, що повинно відбуватися шляхом обміну досвідом, впровадженням сучасних технологій та інноваційних інтеграцій безпосередньо в процес судової експертизи.
Share