bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Івенти20.09.2023

СyberLab взяли участь в XXI засіданні Національного кластера кібербезпеки «Cluster Talks»

DSC04879
DSC04909
DSC04839
dsc04844-scaled

В Івано-Франківську пройшло  XXI засідання Національного кластера кібербезпеки організоване НКЦК та CRDF Global в Україні за підтримки U.S. Department of State, на тему «Державно-приватне партнерство у сфері кібербезпеки: українські та міжнародні кейси».

Cluster Talks мав дві панельних дискусії, під час яких учасники дізнались про особливості державно-приватного партнерства (ДПП) в США, а також актуальні питання ДПП у галузі кібербезпеки в Україні.

У заході взяли участь представники державного сектору, міжнародних та українських компаній.

Директор CyberLab Валентин Кучерук виступив на заході у ролі спікера.

Під час заходу обговорювалися механізми та регулювання взаємодії між державними органами та бізнесом шляхом обміну інформацією, координації зусиль, надання взаємопідтримки, правового захисту та гарантій для діяльності у сфері кібербезпеки.

Ключовим питаннням заходу стало законодавче унормування державно-приватного партнерства (ДПП) в Україні у сфері кібербезпеки.

Також  було порушено питання створення термінів, які б описували поняття ДПП в Україні, враховуючи безпеку державного та комерційного інтересу, а також надійність та передбачуваність співробітництва сфери кібербезпеки.

Share