bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Івенти18.10.2023

INCIDENT RESPONSE DAYS 2.0.

IMG_6105
IMG_6058
IMG_6049
IMG_6112
IMG_6117

16-17 жовтня 2023 року відбулися дводенні змагання з кібербезпеки INCIDENT RESPONSE DAYS 2.0, метою яких було підвищення рівня кваліфікації спеціалістів у сфері кібербезпеки та вдосконалення професійних навичок, шляхом виконання завдань, максимально наближених до реальних інцидентів. Організатор заходу – Національний координаційний центр кібербезпеки при Раді національної безпеки і оборони України за підтримки U.S. Department of State та CRDF Global в Україні.

INCIDENT RESPONSE DAYS – це захід, який поєднав у собі змагання з кібербезпеки та тренінги щодо кібероперацій, реагування на кіберінциденти та комп’ютерну криміналістику.

Технологічними партнерами виступили провідні компанії в галузі кібербезпеки Cyber Unit Technologies та СyberLab. Загалом захід зібрав понад сто профільних фахівців державного сектору.

Два дні учасники працювали у командах, використовуючи та вдосконалюючи свої знання та навички. Навчалися взаємодіяти в команді, застосовувати нові підходи та рішення, спрямовані на забезпечення ефективного реагування на кіберінциденти.

На INCIDENT RESPONSE DAYS також було проведено серію тренінгів, під час яких спеціалісти, серед яких наші колеги Григорій Бендовський та Микола Сергієнко, ділилися власним досвідом та кращими практиками.

Виступ фахівців Cyberlab був спрямований на розбір кейсів з минулого INCIDENT RESPONSE DAYS, було продемонстровано методи рішень та надано фідбек командам, що допомогло учасникам розібратися в поставлених задачах.

Тематика тренінгів на заході охопила реагування на кіберінциденти, типи вразливостей, комп’ютерну криміналістику та останні тенденції кібербезпеки у сфері штучного інтелекту.

Вкотре для виконання завдань під час INCIDENT RESPONSE DAYS 2.0 було використано український кіберполігон Unit Range, розроблений компанією Cyber Unit Technologies.

INCIDENT RESPONSE DAYS 2023 2.0 важливий захід для спільноти, яка пов’язана з кібербезпекою в IT-індустрії. Саме завдяки таким заходам, спеціалісти мають змогу покращити навички необхідні для швидкого та ефективного реагування на кіберінциденти.

Share