bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Підписано Меморандум про партнерство та співпрацю з Дніпропетровським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України

DSC_0606
DSC_0629
ТОВ «ЛАБОРАТОРІЯ КОМП’ЮТЕРНОЇ КРИМІНАЛІСТИКИ» CyberLab підписали Меморандум про партнерство та співпрацю з Дніпропетровським науково-дослідним інститутом судових експертиз Міністерства юстиції України.
Підписання Меморандуму відбулося 4 грудня 2023 року, в головному офісі ТОВ «ЛАБОРАТОРІЯ КОМП’ЮТЕРНОЇ КРИМІНАЛІСТИКИ», де директор CyberLab Кучерук Валентин та директор інституту Розумний Сергій, мали змогу сформувати дієву концепцію подальшої співпраці.
Метою цього Меморандуму є спільна та узгоджена співпраця у сфері наукових розробок та проведення науково-практичних заходів у галузі науково-технічного, науково-методичного, інформаційного забезпечення судово-експертної діяльності.
Підписання Меморандуму є важливим складником в побудові партнерства та взаємодії між державним та приватним сектором.
Впевнені, що результатом стануть наші спільні досягнення у сфері судово-експертної діяльності шляхом обміну досвідом, впровадженням сучасних технологій та інноваційних інтеграцій безпосередньо в процес судової експертизи.
Share